Website en webshop MAD-MONKEY online!

Over ons

Wij zijn heel blij dat we eindelijk kunnen melden dat het zover is, de site en webshop van MAD-MONKEY zijn online! Uiteraard hopen we dat het lange wachten jouw enthousiasme niet heeft getemperd en je alsnog een mooi shirt bij ons bestelt. 

We willen je ook graag eerlijk vertellen waarom het zo lang geduurd heeft. 

Om in deze onzekere tijd investeringen te doen, zeker in onze branche, is een behoorlijk financieel risico. Mocht je het nog niet weten, MAD-MONKEY is onderdeel van Guestzone.

Guestzone is een online platform en houdt partyliefhebbers op de hoogte over alles wat er speelt in de Dancescene: het laatste nieuws, een complete partyagenda, reports, foto’s, interviews, blogs, columns en winacties voor heel veel feesten en festivals. Zoals je weet mogen er sinds maart 2020 geen party’s of festivals meer georganiseerd worden. Om in contact te blijven met de members, fans en volgers was het idee om met regelmaat prijsvragen te organiseren via Social Media. 

Daarvoor waren we op zoek naar leuke prijzen om te verloten waaronder T-shirts met ludieke teksten. Omdat we niet konden vinden wat we graag wilden hebben, hebben we zelf wat ontwerpen gemaakt. Deze designs hebben we op een nieuwe Facebookpagina geplaatst om zo objectief mogelijk te polsen wat de reacties zouden zijn. Het enthousiasme was enorm.

Gezien de huidige corona crisis hebben we besloten om niet alleen een paar shirts te laten drukken voor de prijsvragen, maar om deze ook te verkopen. Dit in de hoop daarmee wat omzet te kunnen maken, het verlies iets te beperken waardoor de kans weer wat groter wordt om deze periode te overleven. Toen we die keuze hadden gemaakt begon de zoektocht. De zoektocht naar kwalitatief goede shirts en voor een redelijke prijs. En dat duurde even..

Sowieso staat kwaliteit bij ons altijd bovenaan. Wanneer wij iets aanbieden moet het gewoon goed zijn. Alle kleding van MAD-MONKEY wordt gemaakt van 100% organisch katoen. Dit betekent dat er geen chemische, maar alleen natuurlijke bestrijdingsmiddelen ingezet worden op de plantages om het katoen goed te laten groeien.

Daarnaast voldoet de kleding van MAD-MONKEY aan het Global Organic Textile Standard keurmerk. Een kwaliteitslabel dat zowel de milieu- als sociale criteria combineert in de textielproductieketen van biologische oorsprong. Deze criteria zijn van toepassing op alle stadia van de productie van een kledingstuk. Van de grondstof tot het eindproduct via etikettering en verpakking.

We hebben ook bewust gekozen om de kleding niet te versturen in de gebruikelijke plasticzakken, maar in kartonnen dozen. Plastic breekt niet af en is niet te recyclen, terwijl karton een erg milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal is. 

100% organisch katoen

Voor de kick-off hebben we gekozen voor verreweg de meest populaire kleur, zwart. Meer dan 2.000 geïnteresseerden hebben antwoord gegeven op een aantal vragen die wij hebben gesteld, waaronder welke kleur de voorkeur heeft. Bijna 80% gaf aan liever zwart dan wit te dragen. Wel een leuk feitje vinden we zelf.

Wanneer je een MAD-MONKEY T-shirt koopt, geef je ons een financieel steuntje in de rug en dat kunnen we op dit moment heel erg goed gebruiken. Dus, zie je een shirt met een tekst die je leuk vindt, gewoon bestellen! Drie vliegen in één klap. Je steunt ons, je geeft op een ludieke manier jouw mening en creëer je er ook nog eens een positieve vibe mee. Wat wil je nog meer?

Het is een lang verhaal, maar we hopen dat je hierdoor meer begrip zult hebben voor onze situatie. En dat je, wanneer een T-shirt misschien niet (meer) op voorraad is, er toch voor kiest om die te bestellen. De levering zal dan iets langer zijn maar we beloven je dat het de moeite waard is.

It’s fun to be a MAD-MONKEY
Be a MAD-MONKEY too!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Retourgarantie

binnen 14 dagen

Duurzaam

value for money