Over ons

Over ons

MAD-MONKEY is onderdeel van Guestzone dat toevallig is ontstaan door alle maatregelen die genomen zijn om het coronavirus zoveel mogelijk te beperken.

Guestzone houdt partyliefhebbers op de hoogte over alles wat er speelt in de Dancescene: het laatste nieuws, een complete partyagenda, reports, foto’s, interviews, blogs, columns en winacties voor heel veel feesten en festivals.

Zoals je weet mogen er sinds maart 2020 geen party’s of festivals meer georganiseerd worden. Om toch interactief contact te blijven houden met onze members, volgers en fans, organiseren wij met regelmaat ludieke prijsvragen via social media.

We gingen hiervoor op zoek naar give-aways om te verloten, waaronder T-shirts met teksten die inspelen op de huidige situatie en een knipoog zijn naar de onzin die de media iedere dag communiceert. Omdat wij niet konden vinden wat we zochten, hebben we zelf een paar teksten bedacht. Deze ontwerpen hebben we op Facebook geplaatst om te polsen wat de reacties zouden zijn.

Het enthousiasme was enorm. Gezien de huidige corona crisis hebben we daarom besloten om niet alleen een paar shirts te laten drukken voor de prijsvragen, maar om deze ook te verkopen. In de hoop daarmee een beetje omzet te kunnen maken en daarmee het verlies iets te beperken, waardoor de kans weer wat groter wordt voor ons om deze moeilijke periode te overleven.

100% organisch katoen

Het zijn mooie kwalitatieve shirts die ook nog eens duurzaam zijn en een keurmerk hebben. Niet alleen steun je ons, je geeft op een ludieke manier jouw mening met het dragen van de MAD-MONKEY kleding en creëert daarmee ook nog eens een positieve vibe.

Er is al zoveel negativiteit, wij vinden dat het leven gevierd moet worden.

It’s fun to be a MAD-MONKEY
Be a MAD-MONKEY too!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Retourgarantie

binnen 14 dagen

Duurzaam

value for money

Reviews